Acasăsinucidere maramuresDESPRE COMUNISM - Scrisoarea din DIASPORA care a devenit viral: Către tinerii...

DESPRE COMUNISM – Scrisoarea din DIASPORA care a devenit viral: Către tinerii „frumoși și liberi”

DISTRIBUIȚI

Către tinerii „frumoși și liberi” care la această oră mă îndoiesc că s-au trezit întrucât au fost în club să tragă niște prafuri pe nas sau niște „cuie”!

Am înțeles că repetați la infinit sloganul Jos Comunismul! Deși mulți nici nu știți nimic fiindcă v-ați născut după lovitura de stat din 1989!

Vă spune tata Lucescu cum era în comunism:
– 0% șomaj! Asta înseamnă că PARTIDUL avea grijă de tine indiferent cât de bou și putoare ești! Astăzi cine are grijă de tine? „Babacii” tăi cărora le urezi sănătate căci din pensia lor îți cumperi droguri prin cluburi!

– la angajare (ți-am spus mai sus că nu conta cât de bou și putoare ești, PARTIDUL COMUNIST de-l înjuri tu avea grijă să ai un venit decent) primeai o locuință! Pentru ea plăteai din salariul tău (care oricum nu l-ai fi meritat niciodată) undeva la 3-5% chirie!
Nu a auzit nimeni de dosare penale pentru branșare ilegală întrucât nu te debranșa nimeni, PARTIDUL COMUNIST având grijă ca și un bou și o putoare ca tine să aibă electricitate gratuit! Sau apă! Sau gaze!

– îți erau respectate drepturile de muncă! Partidul Comunist se îngrijea de tine, chiar dacă ești bou și putoare, să vadă ce nemulțumiri ai legate de locul de muncă și cum se pot îmbunătăți situația! PARTIDUL COMUNIST credea că dacă ai liniște la locul de muncă ești motivat să muncești mai mult și mai serios! Asta în condițiile în care știa că ești un bou și o putoare!

– dacă din greșeală un bou și o putoare ca tine găsea o vacă și o la fel de putoare să te însori, PARTIDUL COMUNIST avea grijă de vițeii tăi: erau CREȘE GRATUIT, GRĂDINIȚE GRATUITE, Școală Generală care dădea manuale GRATIS, cantină unde vițeii tăi mâncau hrană sănătoasă și nu chipsuri ca acum!

– când un bou și o putoare ca tine se îmbolnăvea avea un spital construit de PARTIDUL COMUNIST cu medici competenți (zeci de mii sunt acum în Occident vindecând alți boi și putori ca tine) și beneficiai de totul gratuit!

– când în sfârșit un bou și o putoare ca tine ajungea la pensie PARTIDUL COMUNIST avea grijă să ai un venit decent, să nu ai altă grijă decât REBUS, meciuri de fotbal, sifon și bere AZUGA (din cea mai pură apă de pe planetă), gratuitate la GOVORA sau Băile FELIX!
– poate cea mai mare calitate a PARTIDULUI COMUNIST pe care îl înjuri acum era că nu trebuia să faci nimic pentru vițeii tăi ajunși deja mari: PARTIDUL ți-i băga la serviciu sau la facultate (mă îndoiesc că genetica ta îți va permite dar era așa un gând frumos), le dădea o locuință într-un oraș unde nu existau bande de crimă organizată, le dădea un salariu decent!

CE nu oferea PARTIDUL COMUNIST?
Droguri, droguri în cluburi, droguri și alcool în cluburi, droguri, alcool și sex în toalete prin cluburi, homosexuali în funcții de conducere, plete, cercei în limbă și sfârcuri, tatuaje în zone intime, muzică satanistă căreia tu îi spui ARTĂ, distracție la maximum!
Ce ai azi stimate „tânăr frumos și liber”?
Ai tot ce NU ți-a oferit PARTIDUL COMUNIST și nu ai exact CE EL A OFERIT!
Dacă după citire acestui text tot mai strigi Jos Comunismul! rămâne cum am stabilit: PARTIDUL COMUNIST nu se va supăra și va face un canal la care până și un bou și o putoare ca tine va putea să se laude că a contribuit!

sursa: https://www.facebook.com/LuciLucescu?fref=nf (preluat de revistablogurilor.ro)

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA