AcasăEvenimentSportDESPĂRȚIRE – Dorin Toma a plecat din vestiarul FCM Baia Mare. Vezi...

DESPĂRȚIRE – Dorin Toma a plecat din vestiarul FCM Baia Mare. Vezi ce a declarat fostul antrenor al echipei

DISTRIBUIȚI

Înaintea celei de a IV-a etapă din Play Off-ul Ligii a II-a la fotbal, antrenorul FCM Baia Mare, Dorin Toma, s-a retras de la echipă.

Tehnicianul a condus ieri ultimul antrenament al băieților după care a luat decizia să plece din vestiarul echipei. Meciul de mâine cu FC Brașov va fi condus de pe bancă de către Cristian Bogdan.

Dorin Toma a declarat pentru 2.actualmm.ro că decizia de a se retrage îi aparține în totalitate.

„Ieri am condus ultimul antrenament al echipei. Am luat decizia de a mă retrage de unul singur, neconstrâns de nimeni. Sper să îmi reziliez pe cale amiabilă contractul cu clubul, astfel încât să dăm dovadă de respect reciproc între mine și conducerea clubului. Mulțumesc celor care au lucrat alături de mine pe parcursul acestor ani și le urez baftă pe mai departe băieților care fac parte din această echipă. Suporterilor le cer să rămână alături de echipă așa cum au făcut-o și până acum și echipa să continue cu rezultate mult mai bune decât cele pe care am reușit eu să le aduc până acum”, a spus Dorin Toma.

Cu Dorin Toma pe bancă, FCM-ul a bifat doar nouă înfrângeri în 48 de partide. Antrenorul băimărenilor a fost cel care a ținut echipa pe primul loc în Seria a II-a a Ligii a II-a și tot el a fost cel care alături de jucători a reușit calificarea FCM-ului în Play Off.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA