spot_img
AcasăEvenimentSportDESPĂRȚIRE - CSM Știința Baia Mare renunță la trei jucători străini

DESPĂRȚIRE – CSM Știința Baia Mare renunță la trei jucători străini

DISTRIBUIȚI

Giorgio Bernardo Phillips, Kuselo Moyake și Keeghan Sefton s-au despărțit în această perioadă de vicecampioana României la rugby.

Datorită decizilor luate cu ocazia ultimei ședințe a Biroului Federal, atunci când membrii forului decisiv au hotărât să reducă la șase numărul jucătorilor străini cu drept de joc la un meci, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare a decis să nu le mai prelungească contractele celor trei jucători.

Giorgio Bernardo Phillips a ajuns în vestiarul zimbrilor în luna iulie a anului 2014 și în timpul în care a activat la CSM Știința Baia Mare a fost încununat cu medalia de aur în Finala Superligii de Rugby ediția 2014, evoluând ca titular contra celor de la R.C.J. Faul Constanța, scor 25-19.

Kuselo Moyake a părăsit vicecampioana României după ce a activat ca și sportiv un an și unsprezece luni sub culorile zimbrilor. Acesta a ajuns la gruparea din Baia Mare în luna martie a anului 2014 și, la fel ca și Giorgio Bernardo Phillips, flankerul sud-african a obținut cu echipa CSM Știința Baia Mare o medalie de aur în Finala Superligii de Rugby ediția 2014. Mai mult, în sezonul anterior, Moyake a obținut două medalii de argint, în finala de SuperLigă când a fost titular la ambele partide.

Keeghan Sefton a semnat cu CSM Știința Baia Mare la începutul anului trecut, neo-zeelandezul jucând ca și titular doar două meciuri în SuperLigă pentru zimbri.

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA