AcasăEvenimentSportDESPĂRȚIRE - BCM Baia Mare rămâne fără doi jucători în lot

DESPĂRȚIRE – BCM Baia Mare rămâne fără doi jucători în lot

DISTRIBUIȚI

DESPĂRȚIRE BCM Olimpic Baia Mare s-a despărțit de doi jucători din lot, tocmai înaintea ultimei partide din turul Ligii Naționale de Baschet. Este vorba despre Steve Rosemond și Andrei Dohi.

DESPĂRȚIRE În ambele cazuri rezilierea contractelor s-a făcut pe cale amiabilă, de comun acord între jucători și reprezentanții clubului.

Potrivit reprezentanților clubului BCM Olimpic Baia Mare, în cazul celor doi jucători plecați din vestiarul băimărean motivele despărțirii au fost diferite.

„Steve Rosemond nu s-a adaptat și, pe baza unei înțelegeri amiabile, jucătorul și-a reziliat contractul. Din păcate, însă, din motive de sănătate, Andrei Dohi a renunțat la cariera sportivă.

Dorim pe această cale să le mulțumim celor doi jucători pentru aportul adus în cadrul clubului nostru și pentru munca depusă”, a declarat Sebastian Man, antrenor principal al BCM Baia Mare.

Plecarea celor doi jucători le va da posibilitatea tinerilor sportivi crescuți în pepiniera proprie să joace mai multe minute pe teren. Este și cazul lui Dan Stoica și Vasile Dunca. După plecarea din lot a celor doi jucători, BCM Baia Mare a rămas cu un efectiv de 13 sportivi.

„Bugetul pe care îl avem în momentul de față nu ne permite să mai aducem alți jucători”, a mai punctat Sebastian Man.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA