spot_img
AcasăLifestyleMondenDESFIGURATĂ - Fostă finalistă Miss Italia, stropită cu acid de fostul iubit

DESFIGURATĂ – Fostă finalistă Miss Italia, stropită cu acid de fostul iubit

DISTRIBUIȚI

DESFIGURATĂ  O finalistă Miss Italia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacată cu acid de fostul ei iubit. Tânăra de 28 de ani nu doar că a fost desfigurată, dar şi-ar putea pierde vederea la un ochi, scrie Observator.

DESFIGURATĂ Însă a reuşit să posteze prin intermediul unui prieten un mesaj de mulţumire celor care îi sunt acum alături. Un marş împotriva violenţei asupra femeilor are loc în această seară, în oraşul ei natal.

În 2007, Gessica avea lumea la picioare. Finalistă a concursului Miss Italia, şi-a făcut un nume în showbizul italian. Şi-a îndeplinit visul de a deveni cântăreaţă şi recent îşi lansase un clip, bine primit în Peninsulă.

 Acum, ea se luptă pe un pat de spital să supravieţuiască, după ce fostul iubit a mutilat-o cu acid sulfuric.

Jorge Edson Tavares, de 29 de ani, este un bodyguard originar din insulele Capului Verde şi a pândit-o în pe Gessica în apropierea locuinţei ei din Rimini. Tânărul nu a dat niciodată semne că ar fi un bărbat agresiv.

Gessica riscă acum să rămână fără vedrea la un ochi. Dar a avut putere să transmită mulţumiri oamenilor care îi trimit mesaje de susţinere.

Chiar în această seară, la Rimini, oraşul natal al tinerei de 28 de ani, e programat un marş împotriva violenţei asupra femeilor. Agresorul Gessicăi a fost arestat, pe baza plângerii făcute de fosta finalistă Miss Italia, dar susţine că e nevinovat.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA