AcasăActualitate112DESFIGURAT – Ce i-a făcut un adolescent unui copil

DESFIGURAT – Ce i-a făcut un adolescent unui copil

DISTRIBUIȚI

DESFIGURAT  Un băiat de 13 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul ”Marie Curie” din Capitală, după ce a fost bătut de un adolescent de 15 ani, care l-a abandonat pe un câmp, în județul Buzău. Copilul a fost găsit a doua zi.

Copilul de 13 ani, din Râmnicu Sărat, i-a cerut voie mamei sale să iasă în oraș, primind de la aceasta 20 de lei, bani de buzunar. În oraș, s-a întâlnit cu doi amici, unul de zece ani şi altul de 15 ani, care l-au convins să meargă împreună cu trenul până la Buzău. Cei trei copii au luat trenul, având un singur bilet. Aventura lor s-a terminat în Halta Zoiţa, unde au fost daţi jos de controlor, au declarat surse judiciare, citate de News.

 

Fără prea mulți bani rămași în buzunare, copiii au decis să se întoarcă în Râmni Sărat pe jos. Pe drum, a izbucnit un conflict între băiatul de 15 ani şi cel de 13 ani, care a fost luat la bătaie de celălalt. Copilul de 13 ani a fost lovit de mai multe ori cu o piatră în față și abandonat de cei doi amici, care i-au luat telefonul mobil şi nişte bani care îi căzuseră din buzunar.

Alarmați de absența băiatului, părinții acestuia au început să-l caute disperați. Copilul a fost găsit a doua zi, pe câmp, inconștient, cu răni pe față și dinții scoți. Medicii care au sosit la fața locului l-au transportat la Spitalul Judeţean Buzău, apoi transferat a Spitalul ”Marie Curie” din Bucureşti, întrucât starea sa era una gravă.

 

Adolescentul de 15 ani a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, cercetările fiind preluate de un procuror. El urmează să fie supus unei expertize neuropsihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. El va împlini luna viitoare 16 ani.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA