AcasăActualitate112DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI - Trupul unui cioban a fost găsit într-un...

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI – Trupul unui cioban a fost găsit într-un râu, la marginea orașului

DISTRIBUIȚI

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN VASLUI  Un cioban de la o stână dintr-o suburbie a municipiului Vaslui a fost găsit mort, vineri, într-un râu în care, cel mai probabil, a căzut în momentul în care încerca să-l traverseze pe o punte. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.

Moarte suspectă a unui cioban de la o stână din Brodoc, suburbie a municipiului Vaslui. Trupul bărbatului de 55 de ani a fost găsit de către proprietarul oilor după ce a constatat, vineri dimineață, că ciobanul lipsește de la stână.

Ciobanul a fost văzut ultima dată în viață în cursul serii de joi, atunci când a dus lapte în sat mai multor localnici. Ulterior, când ar fi revenit spre stâna unde lucra, bărbatul ar fi căzut de pe o punte îngustă pe care a încercat să traverseze râul Bârlad, undeva în spatele Ocolului Silvic Brodoc. Ajuns în apă, este posibil ca bărbatul să se fi înecat, trupul său fiind găsit a doua zi de către proprietarul stânei, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112.

Cadavrul a fost scos din râu de către pompieri, ulterior fiind declanșată o anchetă în acest caz. „În timp ce se îndrepta spre stână, victima a alunecat, cel mai probabil, pe acea punte metalică și a căzut în apă”, a declarat, vineri, pentru Libertatea responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David. Polițiștii au întocmit dosar penal în aceste caz pentru ucidere în culpă.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA