AcasăActualitate112DESCOPERIRE ŞOCANTĂ - Cadavrul unei femei, găsit în albia unui râu

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ – Cadavrul unei femei, găsit în albia unui râu

DISTRIBUIȚI

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ. Descoperire șocantă în albia unui râu din Caraș-Severin! Cadavrul unei femei, care fusese dată dispărută de soț după ce plecase să își ridice pensia, a fost găsit de un grup de turiști.

Un grup de tineri pasionați de plimbări cu ATV-urile în mijlocul naturii au avut parte de imagini horror în timp ce urcau prin pădure, pe marginea unui râu din zona comunei Marga. La un moment dat, aceștia au zărit în apă, printre pietre, cadavrul în descompunere al unei femei.

TRAGEDIE – Cadavrul unui fost director de colegiu găsit în Someș

Au sunat imediat la Poliție și au anunțat că în apă zace o femeie decedată de ceva vreme, aceasta fiind dezbrăcată aproape complet.

Pe malul apei au fost găsite mai multe haine care, probabil, i-au aparținut femeii. Cadavrul prezenta mai multe răni la nivelul genunchilor și a fost găsit cu fața în sus.

Potrivit Ceciliei Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin citată de jurnaliștii de la Express de Banat cadavrul a fost identificat ca fiind al unei femei dispărute la data de 13 septembrie. Poliţiştii orașului Oțelu Roșu au fost anunțați atunci că o femeie de 61 de ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

DESCOPERIRE MACABRĂ/ACTUALIZARE1 – Cadavru scos din Someş la Chelinţa

În ciuda împrejurărilor misterioase în care a fost găsit cadavrul, din primele informații pare exclusă varianta unei crime, dar cauza morții femeii va fi elucidată abia după efectuarea necropsiei.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA