spot_img
AcasăActualitate112DESCOPERIRE MACABRĂ – Un bărbat a fost găsit mort pe un câmp...

DESCOPERIRE MACABRĂ – Un bărbat a fost găsit mort pe un câmp din Cluj

DISTRIBUIȚI

DESCOPERIRE MACABRĂ  Un bărbat a fost găsit astăzi fără suflare într-un morman de pănuși de porumb, în localitatea clujeană Nireș, comuna Mica. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic.

Un bărbat din localitatea Nireș s-a dus astăzi să taie lemne, iar în momentul în care s-a apropiat de un morman de pănuși, aflat în imediata apropiere a locuinței sale, a avut parte de un șoc. În acesta zăcea, fără suflare, un bărbat dezbrăcat, conform Dej24.ro.

Se pare că decesul acestuia a survenit în urmă cu mai multe ore, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Având în vedere că bărbatul a fost găsit dezbrăcat, polițiștii iau în calcul orice variantă. În Nireș au ajuns în scurt timp polițiștii criminaliști care au deschis o anchetă în acest caz. La fața locului au intervenit și medicii legiști de la Cluj, aceștia urmând să stabilească circumstanțele exacte în care a survenit decesul victimei.

Până în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre identitatea bărbatului decedat, doar că acesta are în jur de 60 de ani. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Conform anchetatorilor, moartea bărbatului nu a fost violentă, cel mai probabil acesta murind din cauza frigului. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul său. Urmează ca acesta să fie identificat de oamenii legii.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA