spot_img
AcasăActualitate112DESCOPERIRE MACABRĂ – Un bărbat de 50 de ani din Bistrița s-a...

DESCOPERIRE MACABRĂ – Un bărbat de 50 de ani din Bistrița s-a sinucis din dragoste

DISTRIBUIȚI

DESCOPERIRE MACABRĂ  Astăzi, polițiștii au găsit un bărbat de 53 de ani spânzurat într-o locuință de pe Aleea Turturelelor. Se pare că acesta nu mai răspundea la telefon încă de acum două zile. Surse Bistrițeanul.ro spun că acesta suferea din dragoste.

 

Descoperirea a fost făcută ieri, într-un apartament de pe Aleea Turturelelor, din Bistrița. Se pare că o persoană a sesizat dispariția bărbatului încă din data de 13 martie, însă identificarea locuinței acestuia a dat bătăi de cap polițiștilor, întrucât cel care i-a anunțat nu deținea și informații în acest sens.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, la două zile de când polițiștii au fost sesizați de dispariția acestuia. Se pare că acesta este decedat de ceva vreme. Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul avea probleme în dragoste, acesta fiind motivul care l-ar fi împins să-și ia viața.

„În data de 13 martie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani din Bistrița nu mai răspunde la telefon și nu poate fi găsit. Persoana care a făcut sesizarea nu cunoștea adresa la care locuiește bărbatul. Polițiștii au făcut verificări, astfel că astăzi, 15 martie, bărbatul a fost găsit spânzurat într-o locuință. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro agent Diana Pintea, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA