AcasăLifestyleDescoperă produsele menstruale organice tot mai aproape de tine

Descoperă produsele menstruale organice tot mai aproape de tine

DISTRIBUIȚI

Actualmente, tot mai mulți dintre noi au început să-și reevalueze stilul de viață și să acorde o atenție sporită stării de sănătate. Pandemia de COVID-19 a avut un impact semnificativ în acest sens, conștientizând nevoia de produse sustenabile. Tot mai multe persoane au început să acorde prioritate prevenirii în locul tratării problemelor de sănătate și-au îndreptat atenția către produse mai sănătoase. Produsele organice reprezintă alegerea sustenabilă de care avem nevoie.

 

Produsele sustenabile în România

Faptul că majoritatea aleg produsele sustenabile este rezultatul dorinței de a îmbunătăți sănătatea și a contribui la protejarea mediului înconjurător. Într-o societate tot mai conștientă de impactul său, ne dorim opțiuni mai sănătoase, mai curate și mai prietenoase cu mediul. Astfel, evităm substanțele toxice și alegem produsele care nu numai că ne îngrijesc sănătatea, dar sunt și prietenoase cu mediul înconjurător.

 

Enroush este un brand românesc inovator, dedicat produselor menstruale organice precum tampoane zilnice sau absorbante. Fondat cu misiunea de a oferi femeilor o îngrijire menstruală sănătoasă și sustenabilă, Enroush s-a impus rapid pe piața din România ca o alegere de încredere pentru femeile preocupate de sănătatea lor și a mediului înconjurător.

 

Carmen Lumina, fondatoarea Enroush, subliniază necesitatea existenței unor produse curate, cu ingrediente naturale și etichetă transparentă, care să nu afecteze sănătatea și bunăstarea femeilor. Această nevoie este confirmată de creșterea semnificativă a vânzărilor, care în 2023 au înregistrat o creștere de 300% față de anul precedent. În plus, brandul este preocupat de educația femeilor la capitolul menstruație și sănătatea feminină în general. Pe pagina de blog, se discută despre importanța efectuării test Babes Papanicolau și alte aspecte la fel de importante.

 

Enroush face diferența prin produse organice

Ceea ce diferențiază Enroush de alte branduri este angajamentul său față de utilizarea exclusivă a bumbacului organic certificat GOTS în produsele sale menstruale. Bumbacul organic este cultivat fără utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare, asigurând astfel că produsele Enroush sunt blânde și hipoalergenice.

 

Prin folosirea bumbacului organic, Enroush oferă absorbante și tampoane care sunt atât prietenoase cu pielea sensibilă, cât și cu mediul înconjurător. Aceste produse sunt biodegradabile și compostabile, reducând astfel impactul asupra deșeurilor și contribuind la protejarea planetei. Folosind produse menstruale organice, femeile își asumă un act de responsabilitate față de propriul corp și față de mediu. Ele își protejează sănătatea și se bucură de o experiență mai confortabilă și mai sigură în timpul menstruației.

 

Enroush este mai mult decât un simplu brand de produse menstruale. Este o mișcare care redefinește îngrijirea menstruală, promovând sănătatea, sustenabilitatea și confortul femeilor. Prin oferirea de produse organice și prin educația în domeniul igienei menstruale, Enroush își propune să creeze un viitor mai bun, în care femeile să se simtă în siguranță și să aibă un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA