Acasăsinucidere maramuresDESCOPERĂ - Pământ, Lună, Marte, Ceres, călătorii misterioși și mesajul lor

DESCOPERĂ – Pământ, Lună, Marte, Ceres, călătorii misterioși și mesajul lor

DISTRIBUIȚI

Atunci când vorbim despre piramide, mulți dintre noi suntem reticenți. Unii chiar cred că este o nouă poveste pe care media o lansează. Oamenii de știință sunt destul de suspicioși, atunci când sunt descoperite alte piramide.

Piramidele sunt pe toată suprafaţa Pământului, America de Sud, China, Bosnia, Egipt, Australia, Mexic. Cine a construit aceste piramide, în zone diferite și în perioade de-a lungul istoriei? Ce semnifică aceste piramide?

Arheologii nu au dat un răspuns științific, cu privire la originea piramidelor, simbolul lor și cei care le-au construit. În jungla amazoniană au fost descoperite piramide. Zona este locuită de triburi de indigeni, care nu au cunoștințele și mijloacele necesare pentru astfel de construcții.

Cu siguranță, piramidele au un mesaj, prin perfecțiunea formelor, prin aliniamentul lor față de astre. În Egipt există peste 128 de piramide, multe dintre ele nefiind cercetate.

Se pare că, omenirea este saturată, plictisită, indiferentă, atunci când este anunțată descoperirea unei noi piramide. Cu toate acestea, piramidele au mesajul lor. Au fost construite de civilizații misterioase care au lăsat un mesaj către civilizațiile care vor urma.

Piramidele au rezistat catastrofelor naturale. Civilizațiile au dispărut, ele au rămas. Piramidele au fost construite în echilibru și armonie cu natura și Universul. Piramidele din Egipt au fost construite pentru a adăposti documente referitoare la cunoaștere, existență.

Sunt specialiștii care consideră că, piramidele nu sunt niște morminte grandioase. În realitate, ele ascund alte mistere pe care omenire nu le-a descoperit și poate că nici nu a dorit. Marea Piramidă din Egipt are o greutate de peste șase milioane de tone. Peste 2,3 milioane de blocuri de piatră. Cum s-a putut construi un astfel de gigant?

Citeste si: Doua „baloane meteorologice” descoperite pe Marte. Ce cauta ele acolo?
Mormintele din interiorul piramidei lui Keops sunt centrate pe Steaua Nordului cu o precizie incredibilă. Cele patru laturi ale piramidei sunt centrate perfect în cele patru puncte cardinale.

Dacă înmulțim înălțimea piramidei cu un miliard, obținem distanța de la Pământ la Soare. Piramidele sunt construite pentru a ne arăta viitorul și desfăşurarea evenimentelor care vor urma. Aceste cunoștințe de matematică, fizică, astrologie, depășesc cu mult, o bună parte dinte dintre noi, cei care trăim în secolul al XXI-lea.

În august 2015, sonda spațială Dawn a început cercetarea suprafeței planetei Ceres. Primele fotografii care au parvenit specialiștilor de la NASA, au demonstrat existența unei piramide înaltă de 4,8 kilometri. Planeta Ceres este cel mai mic astru al sistemului nostru solar.
Astfel de construcții au fost fotografiate pe Lună și Marte. Să credem că, cei care sunt artizanii acestor construcții au avut posibilitatea de a se deplasa de pe o planetă pe alta?

Efemeride.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA