AcasăActualitate112DESCINDERI - Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de...

DESCINDERI – Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de publicitate

DISTRIBUIȚI

DESCINDERI Polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 34 de mandate de percheziție, în Capitală și cinci județe.

DESCINDERI Este vorba de într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălarea banilor în domeniul serviciilor de publicitate, prejudiciul estimat fiind de patru milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, polițiștii au descins la mai multe adrese din București și județele Ilfov, Prahova, Brașov, Ialomița și Dâmbovița.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada 2008-2013, reprezentanți a 13 societăți comerciale au înregistrat fiscal și declarat achiziții fictive de bunuri și servicii în suma totală de peste 12.000.000 lei de la șase firme cu comportament tip ‘fantomă’.

În scopul creării unei aparențe de legalitate privind operațiunile desfășurate și disimularea provenienței sumelor de bani, reprezentanții societăților beneficiare au transferat în conturile societăților ‘fantomă’ peste 13.000.000 lei, de unde au fost retrași numerar și remiși ulterior beneficiarilor”, se arată în comunicatul de presă.

cditeşte şi ACCIDENT – Un român beat la volan a ucis un cameraman de la SkyTV

Prejudiciul total adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 4.000.000 lei.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 20 persoane, mai precizează sursa citată.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA