spot_img
AcasăActualitate112DESCINDERI DIICOT ÎN BAIA MARE - Antonio Drăgan a încercat să scape...

DESCINDERI DIICOT ÎN BAIA MARE – Antonio Drăgan a încercat să scape de drogurile din buzunar chiar de față cu Poliția

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ofițerii antidrog de la DIICOT, împreună cu polițiștii maramureșeni și sătmăreni au organizat o acțiune amplă zilele trecute în Baia Mare și Satu Mare. Forțele de ordine au descins la 13 adrese din cele două municipii și au percheziționat două autoturisme. 

În urma acțiunii, nu mai puțin de 5 membrii ai clanului Drăganilor din Baia Mare au fost reținuți, fiind arestați preventiv ulterior de către judecători.

Momentul în care unul dintre aceștia a fost încătușat a fost surprins video de către martori, pe strada Păltinișului din oraș. Este vorba despre Antonio Drăgan, tânărul care a mai fost arestat preventiv anul acesta după ce l-a băgat în spital pe polițistul local Varga Alexandru. Chiar în timp ce oamenii legi încercau să îi pună cătușele, tânărul a scos din buzunarul pantalonilor o pungă (care ar fi conținut droguri) și a aruncat-o spre grupul de “spectatori” ai acțiunii. Unul dintre polițiști a fugit instant spre locul în care a fost aruncată punga și a ridicat-o, scrie Vasile Dale.

În urma perchezițiilor polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit atât droguri, cât și sume importante de bani în cash.

Conform instanței, judecătorii i-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe următorii:

DRĂGAN RM. ANTONIO CEZAR

Inculpat

DRĂGAN V. LINA

Inculpat

DRĂGAN RM. RADU SAMIR

Inculpat

TALPOŞ RENATA

Inculpat

DRĂGAN RM. FLORIN

Inculpat

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA