Acasă Actualitate 112 DESCINDERI DIICOT - 14 perchiziţii domiciliare în judeţele Maramureş, Satu Mare şi...

DESCINDERI DIICOT – 14 perchiziţii domiciliare în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj

DISTRIBUIȚI

DESCINDERI DIICOT Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare și ai Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 14 percheziţii la locuinţele membrilor a două grupări infracţionale specializate în trafic şi consum ilicit de droguri.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT – BT Satu Mare, au efectuat 14 perchiziţii domiciliare în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş.

Percheziţiile au vizat destructurarea a două grupări de criminalitate organizată specializate în comiterea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri.

În cadrul acţiunii au fost descoperite diverse cantităţi de materie vegetală, substanţe pulverulente şi substanţe psihoactive, precum şi ustensilele de preparat şi porţionat droguri, grindere, cântare etc.

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, au fost conduse la sediul DIICOT – BT Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, structurilor de combaterea crimei organizate din Sălaj şi Maramureş, precum și jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate a Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

citeşte şi POLIŢIA ÎN ACŢIUNE – Amenzi şi bunuri confiscate la Sighetu Marmaţiei şi Cavnic

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA