AcasăActualitate112DESCINDERE ÎN MARAMUREȘ - 10 percheziții în mai multe localități din judeţ....

DESCINDERE ÎN MARAMUREȘ – 10 percheziții în mai multe localități din judeţ. Rețea uriasă de traficanți de ţigări, vizată de poliţiști

DISTRIBUIȚI

DESCINDERE ÎN MARAMUREȘ Caz de contrabandă masivă cu țigări în Maramureș. Polițiștii au descins dimineață în mai multe localități unde s-au adus țigări din Ucraina cu ajutorul a zeci de complici.

Au fost nu mai puțin de 10 percheziții în maramureș, marți dimineață. Ofițeri DIICOT, DGA și polițiștii de frontieră au descins în localitățile Tisa, Lunca la Tisa și Sighetu Maramației.

Surse ale știri.tvr.ro, din apropierea anchetei, spun că este vorba de o rețea foarte extinsă care aducea țigări din Ucraina și le distribuia apoi în toată țara.

Contrabanda era facilitată și de faptul că localitățile vizate sunt în imediata apropiere a graniței. Practic doar albia Tisei, în unele locuri, nu mai lata de 20 de metri, desparte satele românești de cele din țara vecina.

Potrivit acelorași surse, transporturile erau organizate noaptea. Mai multe persoane suspectate că fac parte din rețea vor fi aduse la DIICOT Cluj pentru audieri.

Oamenii legii urmează să inventarieze produsele de contrabandă și să stabilească prejudiciul.
SURSĂ

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA