AcasăActualitate112DESCINDERE LA DEJ - Bărbat din Gherla suspectat de trafic de droguri, ridicat de...

DESCINDERE LA DEJ – Bărbat din Gherla suspectat de trafic de droguri, ridicat de mascaţi

DISTRIBUIȚI

DESCINDERE LA DEJ Poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea procurilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat ieri după-amiază, la Dej, o acțiune de depistare a unui bărbat suspectat de trafic de droguri, conform Dej24.

DESCINDERE LA DEJ Se pare că acesta a fost interceptat de oamenii legii în zona Pieței Agroalimentare, la doi pași de centrul municipiului, în timp ce ar fi încercat să vândă substanțe interzise unor tineri din Dej, unul dintre ei minor.

La scurt timp după încheierea „afacerii”, au apărut mascații care l-au imobilizat pe traficant și i-au percheziționat autoturismul.

Ulterior, suspectul a fost transportat la domiciliul său de pe strada Livezii din Gherla, unde oamenii legii au mai căutat probe care să-l incrimineze.

În același timp, tinerii care au cumpărat substanțele interzise au fost duși la sediul Poliției Municipiului Gherla pentru audieri și declarații.

De asemenea, după ce au scotocit fiecare colț al domiciliului bărbatului suspectat de trafic de droguri, mascații l-au transportat pe acesta la Cluj-Napoca pentru audieri.

Urmează ca anchetatorii să stabilească de ce se face vinovat bărbatul din Gherla și ce pedeapsă riscă acesta pentru fapta sa.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA