AcasăActualitatePoliticDesant inutil. Boc nu mai convinge pe nimeni. Primarii PDL din Caraș-Severin...

Desant inutil. Boc nu mai convinge pe nimeni. Primarii PDL din Caraș-Severin îl urmează pe Frunzăverde!

DISTRIBUIȚI


Emil Boc a mers la Reşiţa, alături de Ioan Oltean, pentru a evalua situaţia filialei, în contextul trecerii prim-vicepreședintelui PDL, Sorin Frunzăverde la PNL.
Biroul Permanent Naţional al PDL va desemna, luni, o conducere interimară a filialei din Caraş-Severin, a declarat Emil Boc, care a susţinut că PDL va merge mai departe şi va avea continuitate, el spunând că a aceasta a existat chiar şi după plecarea fondatorului partidului, Petre Roman. El a declarat, la Reşiţa, în urma întâlnirii cu primarii PDL din Caraş-Severin, că luni va fi desemnată conducerea interimară a filialei PDL, pentru continuitate politică şi pentru pregătirea alegerilor locale.
Boc a afirmat că, indiferent de persoanele care pleacă din PDL, partidul are continuitate şi va merge mai departe.
Boc a reamintit că PDL s-a mai confruntat cu situaţii în care lideri importanţi ai partidului au părăsit formaţiunea, enumerându-i pe Bogdan Niculescu Duvăz şi Alexandru Sasu. El a spus că partidul a avut continuitate şi „resortul intern să continue” chiar şi după plecarea fondatorului său, Petre Roman.

Liderul PDL a spus că nu va mai comenta decizia lui Sorin Frunzăverde de a pleca din PDL, afirmând că a făcut deja acest lucru. El s-a lansat însă în noi critici la adresa PNL, lăudând PDL pentru că a fost singurul partid „care a avut forţa şi curajul să promoveze măsurile de dreapta, PNL nici măcar odată nu a catadicsit să le susţină”.
Replica celui care a părăsit PDL pentru a se alătura USL, n-a întârziat. Preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat că, din cei 42 de primari PDL din judeţ, 38 îl urmează la USL, trei vor candida din partea altei formaţiuni politice, iar unul nu s-a decis încă.
Întrebat ce înseamnă pentru el faptul că 38 de primari îl urmează, Frunzăverde a precizat că acest lucru arată că „ei apreciază exerciţiul administrativ pe care l-au avut împreună cu el şi realizează că este nevoie de altă construcţie politică, care să susţină administraţia locală”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA