AcasăNews AlertDeputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, 1 an de mandat în Parlamentul României

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, 1 an de mandat în Parlamentul României

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ales deputat în Circumscripția 26 Maramureș, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, social-democratul Gabriel Zetea a depus jurământul de credință în Parlamentul României, în 21 decembrie 2020. La 1 an de mandat, parlamentarul de Maramureș își prezintă activitatea în cifre.

Deputatul Gabriel Zetea face parte din Comisia pentru buget, finanțe și bănci, aici unde, la 1 an de la învestirea sa în înalta demnitate publică a participat la dezbaterile pe Legea Bugetului de stat pentru anul 2022. În cadrul comisiei a depus un amendament ca naveta elevilor din învățământul preuniversitat de stat să fie restituită de la bugetul de stat. În calitate de deputat PSD în Parlamentul României, Gabriel Zetea face parte din Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, este secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Sudan, al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Cipru și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Islanda.

Actvititatea parlamentară în cifre, la 1 an de mandat, arată că am avut 10 luări de cuvânt în opt ședințe, am depus în scris două declarații politice, am inițiat 14 propuneri legislative din care una a fost promulgată în lege, am depus 23 de întrebări și interpelări și am semnat 6 moțiuni. Intervențiile mele, atât prin întrebări sau interpelări, cât și luările de cuvânt în plen au avut la bază solicitări ale maramureșenilor și ale cetățenilor României care mi-au cerut ajutorul în obținerea unor răspunsuri punctuale sau pentru clarificarea anumitor situații la diverse ministere sau chiar la Avocatul Poporului. Am promis că vocea maramureșenilor va fi auzită în Parlamentul României și mă țin de cuvânt. Tuturor celor care mi-au acordat încrederea și votul cu un an în urmă, le mulțumesc și îi asigur că mergem mai departe, împreună”, a precizat parlamentarul social-democrat de Maramureș, Gabriel Zetea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA