AcasăNews AlertDeputatul PSD Gabriel Zetea, candidat pentru președinția Consiliului Județean a votat în...

Deputatul PSD Gabriel Zetea, candidat pentru președinția Consiliului Județean a votat în Viile Apei pentru a reîntregi marea familie a Maramureșului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru președinția Consiliului Județean a votat ”acasă” la alegerile locale din 9 iunie, în localitatea Viile Apei, aparținătoare orașului Seini. Având-o alături pe Gabriela Tulbure, primarul din Seini, deputatul Gabriel Zetea s-a arătat încântat de faptul că maramureșenii au ieșit în număr mare la vot, iar la ora 19.00, în județul nostru s-a depășit cifra de 196.000 de alegători, totalul celor care au votat la alegerile locale din 2020.

Asta înseamnă că au venit mai mulți maramureșeni la vot. Felicitări tuturor cetățenilor care s-au mobilizat. ,,Mai avem două ore în care putem să obținem o prezență istorică în Maramureș. Peste tot putem să arătăm că maramureșenii sunt implicați, sunt oameni care își doresc administrații corecte și eficiente. Au venit mulți dintre maramureșeni înapoi, au venit să voteze aici, la ei acasă, cu dragoste pentru locurile în care s-au născut. Din Borșa, pe Valea Vișeului, pe Valea Izei, în Țara Lăpușului, în Codru, în Chioar și aici în Seini s-au întors maramureșenii acasă, pentru a reîntregi marea familie a Maramureșului. Mai avem puțin timp până la închiderea urnelor. Haideți la vot să facem familia asta a noastră mare!”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA