Acasăsinucidere maramuresDeputatul Nicolae Bud a primit distincția ”Crucea Transilvană” pentru reabilitarea bisericii din...

Deputatul Nicolae Bud a primit distincția ”Crucea Transilvană” pentru reabilitarea bisericii din Seini!

DISTRIBUIȚI

Înalt Preasfinţitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a resfinţit biserica din Seini, Maramureş. Ierarhul a săvârşit apoi Sfânta Liturghie, alături de Preasfinţitul Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, înconjuraţi de 30 de preoţi şi diaconi.
IPS Mitropolit Andrei i-a sfătuit pe credincioşi să ducă o viaţă creştinească pentru a dobândi mântuirea. „Pentru ca lumea noastră să-şi găsească noima, ca să intre într-o firească cărare înspre o viaţă mai bună, trebuie să înveţe să muncească, elevii şi studenţii să înveţe, ca să se formeze bine, oamenii maturi să câştige muncind, nu şmecherind, şi noi toţi, creştinii, vom ajunge în Rai dacă vom duce o viaţă creştinească”, a spus ierarhul.

IPS Mitropolit Andrei a fost distins cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului Seini, iar deputatului Nicolae Bud i s-a acordat distincţia „Crucea Transilvană” pentru implicarea în reabilitarea lăcaşului de cult.

PS Iustin Sigheteanul i-a mulţumit ierarhului pentru prezenţa la Seini. „Această biserică a împlinit 130 de ani de la zidire, a fost împodobită în interior cu o pictură nouă, mobilier nou, s-au adus îmbunătăţiri exterioare şi a fost desăvârşită prin slujba de sfinţire săvârşită de către IPS Mitropolit Andrei.”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA