spot_img
AcasăEvenimentDEPUTATUL DR. VIORICA CHERECHEȘ IA ATITUDINE - Guvernul, o echipă de amatori....

DEPUTATUL DR. VIORICA CHERECHEȘ IA ATITUDINE – Guvernul, o echipă de amatori. Superficialitatea, modelul de a conduce Guvernul

DISTRIBUIȚI

DEPUTATUL DR. VIORICA CHERECHEȘ IA ATITUDINE   Unul dintre puținii deputați care nu a uitat de ce și pentru cine a ajuns în Parlamentul României este, fără dar și poate, Dr. Viorica Cherecheș. Pe lângă întâlnirile dese cu cetățenii din localitățile Maramureșene, deputatul preia și dă mai departe, prin interpelări și întrebări adresate în plen, grijile, nelămuririle oamenilor. Printr-o comunicare publică, Dr. Viorica Cherecheș își exprimă nemulțumirea referitor la modul în care miniștrii din Guvern, prin consilierii lor, răspund celor semnalate.

Întâlnirile cu maramureşenii reprezintă, pentru mine, un moment în care ne bucurăm, dar şi discutăm despre viaţa de fiecare zi. Problemele lor sunt teme majore pe care le transpun în întrebări, interpelări, iniţiative legislative, pentru a le găsi soluţii şi aplicare concretă în teritoriu.

Au trecut aproape doi ani de când maramureşenii mi-au dat încredere să-i reprezint în Parlamentul României, cu dorinţa de a face mai mult şi mai bine, de a aduce modificări la sistemul de sănătate pe care-l slujesc cu multă aplecare de aproape 40 de ani.

Parlamentul nu este doar un loc de muncă unde ajungi în fiecare zi, unde votezi sau nu, este locul sacru de unde trebuie iniţiată schimbarea, locul de unde putem să transmitem semnale în teritoriu că românii beneficiază de legi echitabile care să întărească democraţia.

Săptămânal îmi sunt aduse la cunoştinţă de că­tre maramureşeni problemele cu care se confruntă şi eu le semnalez prin întrebări şi interpelări pertinente adresate miniştrilor din Guvern. La fiecare răspuns primit constat indiferenţa, superficialitatea şi incompetenţa de care dau dovadă repezentanţii ministerelor la solicitările maramureşenilor. Dovadă, răspunsuri care sunt întârziate, greşite şi superficial întocmite, fără să răspundă concret şi documentat la solicitări.

Actualul guvern, consilierii care se ocupă de redactarea acestor răspunsuri au ridicat indiferenţa la rang de artă. Este inadmisibil ca la o întrebare despre vaccinurile antigripale, care ar fi salvat peste 100 de vieţi, să se răspundă cu mult după termenul legal şi în mod greşit prin înşirarea unor paragrafe preluate din lege, dar care nu au niciun înţeles şi nici relevanţă pentru întrebarea adresată. Mai mult, se face chiar şi confuzie între judeţe.
Miniştrii doresc să aplice strategia de Guvernare, dar în spatele fiecăruia există o echipă, la această dată incompetentă, care reprezintă oglinda reală a guvernanţilor, o echipă politică fără profesionişti. 

Maramureşenii, prin reprezentanţii lor aleşi în Parlamentul României, îşi doresc, de 30 de ani, nu poveşti la microfon şi televiziuni, ci măsuri şi legi serios dezbătute în forul legislativ, care prin aplicabilitatea lor să le dea siguranţa zilei de mâine”, arată Dr. Viorica Cherecheș, deputat liberal de Maramureș.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA