AcasăActualitateDEPUTAT VIORICA CHERECHEŞ: „Comunitatea băimăreană ar fi ştirbită fără seniori”

DEPUTAT VIORICA CHERECHEŞ: „Comunitatea băimăreană ar fi ştirbită fără seniori”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul liberal de Maramureş dr. Viorica Cherecheş este mereu prezentă la evenimentele organizate de seniorii băimăreni.

De această dată, împreună cu tinerii de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul” a răspuns cu bucurie invitaţiei de a sărbători Ziua Unirii Principatelor şi lansarea celui de-al treilea număr al revistei “Seniorul Băimărean”.

“Fiecare senior din comunitatea băimăreană, indiferent de vârstă, are ceva de oferit, este o resursă importantă şi suntem datori să valorificăm acest potenţial.

Construim astfel o comunitate mai puternică, mai echilibrată, bazată pe valori tradiţionale şi pe experienţă reală.

Seniorii sunt cei care au contribuit activ la construirea oraşului, sunt parte integrantă a istoriei recente a municipiului Baia Mare şi dau valoare viitorului nostru, al tuturor.

Bogăţia umană şi spirituală a seniorilor, resursele de experienţă şi de chibzuinţă acumulate în decursul vieţii întregi pot fi valorificate pentru a evolua, pentru a aduce lumină în acest oraş care până nu de mult era considerat unul gri, un oraş minier, fără perspective”, a spus Viorica Cherecheş.

Întâlnirea între generaţii, doamnele liberale din politica locală şi prezenţa primarului municipiului Baia Mare au dat acestui eveniment o notă specială.

“Aş vrea să le mulţumesc seniorilor, doamnelor liberale, dar şi minunaţilor tineri de la Seminarul Teologic pentru momentele unice.

În ajunul unei mari sărbători naţionale şi în Anul Centenar, vocile generaţiilor s-au împletit în cântecele patriotice care au transformat evenimentul şi l-au făcut cu adevărat emoţionant.

Pentru mine aceşti tineri sunt viitorul şi am dorit să-i aduc împreună cu părinţii şi bunicii lor.

Mi-aş dori din suflet ca în acest an, în care municipiul Baia Mare este declarat Capitală a Tineretului în România, dialogul între generaţii să fie activ şi seniorii să le împărtăşească tinerilor din înţelepciunea lor”, a mai spus deputatul.

Dialogul între generaţii şi prezenţa la numeroase acţiuni, care au adus împreună seniorii şi tinerii comunităţii băimărene, sunt şi vor rămâne o prioritate pentru deputatul Viorica Cherecheş.

“Astăzi, din păcate, s-au înmulţit cuvintele, s-au împuţinat experienţele şi ştiu că nu este uşor.

De multe ori seniorii sunt copleşiţi de probleme, fie ele de sănătate sau de altă natură, dar toate le putem depăşi împreună.

Comunitatea băimăreană ar fi ştirbită fără seniori. Sunt o parte esenţială a familiei băimărene, o parte dintr-un întreg numit BAIA MARE, care fără aportul lor nu ar fi existat”, a precizat Viorica Cherecheş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA