spot_img
AcasăNews AlertDEPUTAT NORBERT APJOK: “Agricultura, un domeniu esențial care trebuie să beneficieze de...

DEPUTAT NORBERT APJOK: “Agricultura, un domeniu esențial care trebuie să beneficieze de tot sprijinul Statului Român”

DISTRIBUIȚI

Ajuns la al doilea mandat al său în Parlamentul României, deputatul Norbert Apjok continuă să militeze pentru agricultorii români. Crescut într-o familie de mici fermieri, a muncit încă de mic alături de părinții săi și cunoaște îndeaproape viața la țară, dar și neajunsurile cu care se confruntă cetățenii din mediul rural care încă țin acest segment în viață.

Una dintre inițiativele legislative la care a muncit a fost extinderea valabilității de producător de la un an de zile (cât era inițial) la cinci. Legea a ajutat la scăderea birocrației și, implicit, la îmbunătățirea afacerilor și a vieții micilor fermieri.

Nu mă voi opri din a ajuta și a reprezenta cu mândrie agricultorii români și, mai ales, maramureșenii. Micii agricultori fac parte din categoria celor care consolidează din moși strămoși bazele economiei românești, fiind în același timp strâns legați de cultura și istoria românească. Oamenii simpli, sinceri și muncitori sunt cei care reprezintă cu adevărat această țară minunată. Împreună cu colegii mei, lucrăm constant pentru a îmbunătăți nivelul de trai al celor care încă mai cred în această meserie nobilă și nu au vândut pământurile ofertanților străini. Reducerea birocrației și acordarea de beneficii fiscale pentru acești mici intreprinzători sunt unele dintre prioritățile mele ca reprezentant al poporului„, a declarat Apjok.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA