AcasăNews AlertDEPUTAT GABRIEL ZETEA | Meditații gratuite pentru BAC, la sediul PSD Maramureș

DEPUTAT GABRIEL ZETEA | Meditații gratuite pentru BAC, la sediul PSD Maramureș

DISTRIBUIȚI

Educația și greva generală a profesorilor a devenit subiectul central al dezbaterilor politice și sociale în toată țara, iar deputatul Gabriel Zetea din Maramureș este unul dintre cei care își exprimă ferm susținerea pentru dezvoltarea și promovarea sistemului educațional. Într-o declarație recentă, Zetea a subliniat că „Educația TREBUIE să primeze!„, și a oferit un sprijin concret prin anunțarea programului de meditații gratuite pentru Bacalaureat la sediul PSD Maramureș.

Cu o tradiție deja înfiptă în comunitate, programul de meditații gratuite pentru BAC, inițiat de profesorii social-democrați, se desfășoară și în acest an, punând la dispoziția elevilor din Maramureș oportunitatea de a se pregăti în mod eficient pentru examenul maturității. Cursurile vor acoperi discipline precum Limba română, Matematică, Istorie, Geografie, Chimie și Fizică, și pot fi extinse la alte materii în funcție de solicitările primite.

Prima întâlnire, dedicată disciplinei de Istorie, este programată pentru luni, 29 mai 2023, de la ora 16:30, în sediul PSD Maramureș, situat pe bulevardul București nr. 5, Baia Mare. Cei interesați pot obține informații suplimentare sau se pot înscrie la program apelând numărul de telefon 0754.637.751, sau pot lăsa un sms cu numele și materiile pentru care doresc să fie meditați.

Gabriel Zetea a subliniat importanța susținerii elevilor în perioada pregătirii pentru examenele de maturitate.

Investiția în tineri și în educație reprezintă un pilon fundamental al dezvoltării durabile a comunității noastre. Prin intermediul acestui program de meditații gratuite, dorim să oferim elevilor șanse egale de a se pregăti pentru viitorul lor„, a declarat deputatul.

Programul de meditații va continua să funcționeze pe parcursul lunilor următoare, cu programul actualizat pe care îl vor putea consulta elevii interesați.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA