AcasăActualitateDEPUTAT GABRIEL ZETEA: "Iohannis, PNL și USR vor să ”lichideze” firmele românești!...

DEPUTAT GABRIEL ZETEA: “Iohannis, PNL și USR vor să ”lichideze” firmele românești! Toate ajutoarele de stat le îndreaptă doar spre corporații!”

DISTRIBUIȚI

Coaliția Țeparilor ”dă în cap” IMM-urilor, căutând explicații din cele mai halucinante pentru a nu ajuta firmele ajunse în colaps. Mai grav, pentru că nu au bani în buget și încearcă să ascundă asta, vor să ia înapoi și puținul ajutor care s-au dat pentru salvarea firmelor la începutul pandemiei. Ce să spunem despre faptul că, până acum, Guvernul Dreptei nu a cumpărat nici măcar o mască pentru firmele românești. A dat în schimb milioane de lei pe măști neconforme, aduse din China, despre care nu se mai știe nimic. Ultima mizerie este atacul împotriva firmelor strategice românești, fiind cea mai mare crimă economică din ultimii 31 de ani. PSD se va opune devalizării celor mai valoroase active ale statului.

Dar vine întrebarea, dacă măsluiesc cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, cum cred acești țepari că vor putea convinge Comisia Europeană că pot atrage cele 30 de miliarde de euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență?! Zero credibilitate! Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi dați pe mâna acestor amatori care nu sunt capabili să scrie corect un plan de finanțare. Și în tot acest război, cel mai mult vor suferi românii și firmele românești!

Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA