AcasăActualitatePoliticDEPUTAT GABRIEL ZETEA: "Guvernele Orban și Cîțu au dus țara pe ultimul...

DEPUTAT GABRIEL ZETEA: „Guvernele Orban și Cîțu au dus țara pe ultimul loc în UE la sprijinul economic acordat instituțiilor”

spot_img

DISTRIBUIȚI

PSD sprijină PRODUCĂTORII ROMÂNI de măști și echipamente de protecție, ale căror produse merg la export, însă NU sunt achiziționate și de către statul român. Guvernul Cîțu cheltuie sute de milioane de euro pe importuri de măști și alte echipamente de protecție – adesea neconforme – însă ignoră cu desăvârșire producătorii autohtoni. Această atitudine este REVOLTĂTOARE pentru că în UE guvernele au susținut producătorii autohtoni, sprijinind economia națională.

În România, însă, Guvernele Orban și Cîțu au dus țara pe ultimul loc în UE la sprijinul economic acordat instituțiilor. S-au clasat, însă, pe podium, la JAFUL DIN BUGETELE LOCALE. Dovadă stau anchetele deschise de DNA.

Este o situație INTOLERABILĂ! Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții industriei textile din România pentru a-i asculta și a pentru a identifica soluții reale, aplicabile. PSD a inițiat și a susținut în tot acest timp programele de tip ”Fabricat în România”, Rabla, Rabla Plus, Rabla pentru electrocasnice, Start-Up Națion, cele privind stimularea exporturilor, cele privind susținerea agriculturii. Guvernarea actuală a eliminat ori amputat aceste programe și măsuri care sprijină mediul de afaceri românesc. Pentru că atât știu: să spună NU!

Gabriel Zetea,
Deputat PSD de Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA