spot_img
AcasăEvenimentDEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ: "Baia Mare, „inima verde” a judeţului a ajuns...

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ: „Baia Mare, „inima verde” a judeţului a ajuns între primele 10 oraşe, cele mai frumoase din România”

DISTRIBUIȚI

Un gest iniţiat anul trecut alături de copiii din comunitatea băimăreană, dar şi de Doamnele liberale îl voi păstra an de an. Ne-am bucurat împreună cu copiii de la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” de o lecţie de educaţie civică în Parcul “Regina Maria”.

În semn de preţuire pentru valorile culturii româneşti, copiii au plantat flori în jurul busturilor lui Mihai Eminescu, Mihail Sadoveanu, Lendvay Marton, Ion Luca Caragiale şi George Coşbuc.

Bucuria a fost întregită de lacul din mijlocul parcului unde peştii multicolori şi nuferii înfloriţi vor fi amintiri de neuitat pentru multe generaţii de copii.

Parcul „Regina Maria” este o oază de linişte care adună mulţi copii din oraş şi le dă posibilitatea să se joace, să admire flori, copaci, veveriţe, peşti, un loc binecuvântat pentru toţi băimărenii.

Baia Mare, „inima verde” a judeţului a ajuns între primele 10 oraşe, cele mai frumoase din România.

M-aş bucura ca elevii de la şcolile băimărene să fie prezenţi în toate parcurile oraşului, să înveţe la lecţiile de ştiinţe ale naturii biodiversitatea şi să-şi petreacă acolo timpul pentru a recunoaşte toate speciile de plante şi frumuseţile naturale ale oraşului Baia Mare.

 

Dr. Viorica Cherecheş,
deputat de Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA