spot_img
AcasăActualitateDEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ - „Apa, cel mai preţios dar pe care...

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ – „Apa, cel mai preţios dar pe care îl avem!”

DISTRIBUIȚI

DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHEȘ  Ziua de 22 Martie a fost una de sărbătoare pentru elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială “I.L. Caragiale”. Împreună cu deputatul dr. Viorica Cherecheş, Doamnele Liberale, învăţătoarea Alina Scăunaşu, dar şi mămici, copiii au vizitat Staţia de tratare a apei din Baia Mare.

Plini de încântare, micuţii elevi au descoperit traseul prin care trece apa, toate etapele pe care le parcurge începând din bazinele de colectare,la filtre, pentru a ajunge la robinetele consumatorilor. Alături de chimiştii de la Vital au făcut experimente pentru a vedea cu ochii lor cum se poate analiza lucrul cel mai de preţ al vieţii.

„Bucuria de a împărtăşi cunoştinţe despre cea mai preţioasă resursă naturală, apa, am avut-o împreună cu elevii clasei a III-a A de la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale” şi Doamnele Liberale. Cei mici au învăţat cum să preţuiască şi să înţeleagă importanța vitală a apei. A fost o zi pe care copiii nu o vor uita: au descoperit taina tratării apei şi modul în care ajunge la ei în pahar.

Experienţa îi va ajuta să înțeleagă rolul apei și necesitatea protejării ei”, a spus dr. Viorica Cherecheş.

Sărbătoarea s-a finalizat cu o vizită la Cabinetul parlamentar pe care îl are amenajat Deputatul dr. Viorica Cherecheş pe strada Vasile Lucaciu nr. 2 din Baia Mare. Acolo fiecare copil a primit câte o foaie de hârtie pe care şi-a notat dorinţele.

„A fost o zi deosebită pentru elevi, pentru Doamnele Liberale, părinţi dar şi pentru mine. Am încercat să sensibilizăm copiii despre tainele apei, cum să o preţuiască şi care este rolul ei în viaţa de zi cu zi. Au învăţat că apa curată şi natura nepoluată dau o stare de bine pentru noi toţi şi este o garanţie pentru a trăi sănătos”, a spus deputatul liberal dr. Viorica Cherecheş.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA