AcasăActualitate112DEPISTATE DE POLIŢIŞTI - Persoane date în urmărire, găsite de oamenii legii

DEPISTATE DE POLIŢIŞTI – Persoane date în urmărire, găsite de oamenii legii

DISTRIBUIȚI

DEPISTATE DE POLIŢIŞTI. În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 174 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 19 – 25 august a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 136 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 38 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 25 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 7 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar într-un caz exista sentinţă penală de internare.

• Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au depistat, la data de 23 august a.c., un bărbat, de 27 de ani, din Timișoara. Cel în cauză se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Urmăritul a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara.

• Un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Poienile de Sub Munte, județul Maramureş, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, a fost depistat, la data de 23 august a.c., de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș şi încarcerat în Penitenciarul Baia Mare.

• La data de 20 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat, la data de 20 august a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Lipova, județul Bacău. Cel în cauză se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol și a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA