AcasăOPINIIDemisiile domnilor Blaga, Zegrean şi Băsescu

Demisiile domnilor Blaga, Zegrean şi Băsescu

DISTRIBUIȚI

Primarul PDL al Aradului, Gheorghe Falcă, aşteaptă demisia lui Vasile Blaga din fruntea partidului, din cauza rezultatelor catastrofale înregistrate la alegerile generale.
Fără carismă, verb, nerv şi idei, Vasile Blaga nu ar fi meritat să fie mai mult de şef de partid într-o comună în care majoritatea bărbaţilor cumpără băutură pe caiet. Numai că, seduşi de porecla acestuia, Buldogul, pedeliştii au considerat că Vasile Blaga este bun să conducă întregul partid. Însă domnul Blaga a dovedit, iarăşi, că nu este decât un pechinez incapabil de performanţe politice. Cu un preşedinte lipsit de calităţi, nu e de mirare că Alianţa România Dreaptă a fost învinsă categoric la alegerile parlamentare.

Însă mai vinovat decât Vasile Blaga pentru eşecul electoral este adevăratul preşedinte al PDL, Traian Băsescu. Preşedintele Băsescu este cel care a ignorat votul celor 7,4 milioane de români care i-au cerut să plece la casa din Mihăileanu, devenind şi mai antipatic. Preşedintele Băsescu este cel care i-a găsit un colegiu sigur Elenei Udrea şi care i-a permis Robertei Anastase să candideze pentru un nou mandat.

Preşedintele Băsescu este cel care a inventat ARD-ul, o alianţă care nu a avut timp să devină cunoscută. Preşedintele Băsescu este cel care a promovat caricaturile politice pline de ifose şi de venin Mihai Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu şi Adrian Papahagi.

Pe lângă demisia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, pedeliştii ar trebui să ceară şi demisia preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, cel care l-a ţinut în funcţie pe Traian Băsescu. Iar Traian Băsescu ar trebui să renunţe la preşedinţia României, pentru că din această poziţie a enervat poporul cu televizorul inclusiv în campania electorală pentru alegerile din 9 decembrie, îngropând PDL-ul.
Sorin Avram

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA