AcasăEvenimentDEMISIE ÎN BLOC – Președintele SNAP Maramureș împreună cu alți membri ai...

DEMISIE ÎN BLOC – Președintele SNAP Maramureș împreună cu alți membri ai structurii sindicale și-au dat demisia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), filiala Maramureș, Andrei Pop, și-a anunțat demisia din structura sindicală.

Anunțul a fost făcut de către Viorel Stroe, vicepreședinte la nivel național, pe pagina sa personală de Facebook. Potrivit acestuia, chiar și el împreună cu alți membri urmează să facă același pas ca și liderul filialei maramureșene.

Într-un comunicat postat pe contul de socializare, Viorel Stroe arată că președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Surugiu Iulian „a trădat lupta sindicală și încearcă să transforme organizația sindicală în ”sectă sindicală” alcătuită doar din ”supuși””.

„Sindicatul Național al Agenților de Poliție a avut ca temelie libertatea de exprimare a membrilor organizației în scopul identificării celor mai bune soluții la problemele polițiștilor. În ultima perioadă, Surugiu Iulian s-a comportat total neadecvat funcției de președinte al SNAP: a interzis membrilor să discute cu presa fără acordul lui, le-a transmis liderilor județeni să nu deranjeze șefii din poliție, a intervenit de nenumărate ori în diverse emisiuni doar ca să se afle ”în treabă” (fiind subiect al unei emisuni de pamflet ca urmare a exprimării gramaticale de toată jena) și a exprimat păreri personale care au adus prejudicii de imagine organizației (ca urmare a condoleanțelor exprimate în direct la o emisiune ce transmitea înmormântarea unui interlop). Mai mult decât atât, folosește organizația sindicală în interes personal, în sensul că urmărește doar notorietatea pentru intrarea în cercurile politice, problemele polițiștilor devenind pentru el doar o ocazie de reclamă ieftină. Deși mai mulți membri din cadrul acestei organizații i-au atras atenția că se abate de la adevăratul scop al organizației sindicale, acesta a reacționat în stil milițienesc, adică i-a înlăturat prin ședințe de excludere organizate la comanda sa în care se transmitea următorul mesaj: ”cine nu e cu mine, e împotriva mea!””, a arătat Viorel Stroe în mesajul postat pe facebook.

Potrivit aceleiași surse, mai mulți lideri ai organizației sindicale din țară și-au dat deja demisia din sindicat. Printre aceștia s-ar număra cel din județul Constanța, Iași, Neamț și Olt.

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA