AcasăActualitateSocialDEMERSURI - Persoanele fără adăpost îndrumate spre Centrul Social Multifuncțional Tip Azil...

DEMERSURI – Persoanele fără adăpost îndrumate spre Centrul Social Multifuncțional Tip Azil de Noapte

DISTRIBUIȚI

DEMERSURI Temperaturile scăzute care se anunță în această perioadă sunt un real pericol pentru persoanele fără adăpost.

DEMERSURI Serviciul Public Asistență Socială îşi doreşte să îi sprijine pe toți cei care trăiesc pe străzi sau în locuințe improvizate și să prevenim evenimentele neplăcute.

În acest sens, asistenții sociali din cadrul SPAS în colaborare cu Poliția Municipiului Baia Mare și Poliția Locală participă la mai multe acțiuni în cadrul cărora se identifică persoanele aflate în situații de risc.

Oamenii sunt îndrumați spre Centrul Social Multifuncțional Tip Azil de Noapte, situat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 74 (care funcționează non-stop în această perioadă) unde primesc servicii de găzduire în spații amenajate și mâncare caldă.

 

De asemenea, specialiștii din cadrul instituției participă zilnic la acțiuni stradale pentru a oferi ceai cald și sandvișuri pregătite special pentru persoanele fără adăpost.

Ei speră că acest demers o să fie sprijinit de toți cetățenii municipiului Baia Mare, dar și de reprezentanții ONG-urilor cărora le propun să realizeze acțiuni similare.


Dacă identificați persoane în această situație (dorm pe străzi, în gară, în parcuri, în scările blocurilor) vă rugăm să apelați numărul de telefon al Serviciului Public Asistență Socială – 0262/211.949 sau Dispeceratul Poliției Locale – 0372/702.702.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA