AcasăberzmudeVORBE MULTE, FAPTE PUȚINE - O delegaţie a TSD Maramureş a fost...

VORBE MULTE, FAPTE PUȚINE – O delegaţie a TSD Maramureş a fost prezentă la lansarea unui departament pentru tineret

spot_img

DISTRIBUIȚI

O delegaţie a Tineretului Social Democrat Maramureş a participat marţi, 23 iunie 2015, la lansarea Departamentului Politici pentru Tineret, în cadrul dezbaterii “România TA, Părerea TA”, eveniment care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului din capitală.

TSD Maramureş a fost reprezentată de liderul judeţean al tinerilor social-democraţi, Cosmin Butuza, alături de vicepreşedinţii TSD Baia Mare, Flaviu Bălan şi Ciprian Bogdan. Dezbaterea, care a fost organizată de Gabriela Podişcă, i-a avut ca invitaţi pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, dar şi pe maramureşeanca Ioana Pop, secretar de stat la Departamentul pentru Egalitate şi Şanse între Femei şi Bărbaţi, alţi membri ai Guvernului şi Parlamentului, precum şi peste 100 de reprezentanţi ai societăţii civile, ai sindicatelor şi patronatelor.

Această acţiune a avut ca scop identificarea direcţiilor de acţiune pentru problemele cu care se confruntă tinerii, iar domeniile de impact au fost educaţia şi integrarea pe piaţa muncii. Principalele teme de discuţie au fost politicile guvernamentale pentru crearea de locuri de muncă şi modalităţile de susţinere a antreprenoriatului în rândul tinerilor.

Gabriela Podaşcă, preşedintele Departamentului Politici pentru Tineri a subliniat nevoia unui parteneriat solid între administraţia publică şi societatea civilă. “Vreau să fie cadrul în care să putem dezbate idei pentru tineri, de la tineri. Să fie mijlocul prin care ideile noastre ajung pe masa Guvernului şi mecanismul prin care măsurile guvernamentale sunt implementate în rândul comunităţilor locale.

Şi preşedintele TSD Maramureş, Cosmin Butuza a dorit să sublinieze faptul că astfel de dezbateri făcute de tineri pentru tineri pot fi acel motor de transmisie de care Guvernul şi societatea civilă au nevoie pentru a rezolva problemele tinerilor. “O felicit pentru buna organizare a evenimentului pe Gabriela Podaşcă, preşedintele Departamentului Politici pentru Tineri şi doresc să o asigur de întreg sprijinul şi susţinerea TSD Maramureş, în toate proiectele existente sau viitoare. Am convingerea că Departamentul pentru Tineri al PSD va deveni acel motor de transmisie de care Guvernul şi societatea civilă are nevoie”, a declarat Cosmin Butuza, preşedintele TSD Maramureş.

Biroul de presă al PSD Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA