Acasăsinucidere maramuresDEJUCAT – Rusia se pregătește de război. Planul lui Putin a fost...

DEJUCAT – Rusia se pregătește de război. Planul lui Putin a fost dejucat

DISTRIBUIȚI

DEJUCAT  Nu mai e nicio îndoială. Rusia se pregăteşte de război. A fost dejucat planul militar al ţarului Vladimir Putin.

Rusia a concentrat în regiunile temporar ocupate din Donbas mai multe tancuri decat au Germania și Marea Britanie la un loc, a declarat Evgheni Marciuk, reprezentantul Ucrainei la negocierile de la Minsk, transmite Tsenzor.NET. El a asigurat că serviciul de informatii al armatei ucrainene știe exact prin ce punct de trecere de frontiera intra din partea rusă trenuri, cât de mult și ce fel de echipament militar transporta, unde este descarcata ”marfa” si la cine ajunge.

„Deținem informatii certe că pe cealaltă parte (în zonele controlate de spearatiști – n.r.) se află acum 702 tancuri în trei versiuni modificate. Sunt tancuri moderne, pregătite pentru luptă. În ceea ce privește sistemul de artilerie, tunuri convenționale, rachete și mortiere sunt peste o mie. Nu mai vorbim de celelalte componente, pentru că acestea sunt cele mai importante de natură militară și, de obicei, legate de acțiuni de natură ofensivă sau pentru provocarea de pierderi foarte grele pentru partea adversă”- a explicat Marciuk, conform Timpul.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA