spot_img
AcasăAlteleEconomicDEGUSTARE FESTIVĂ - La Fontana din Baia Mare aniversează 5 ani

DEGUSTARE FESTIVĂ – La Fontana din Baia Mare aniversează 5 ani

DISTRIBUIȚI

DEGUSTARE FESTIVĂ Una dintre cele mai cochete locații din Baia Mare, restaurantul și pensiunea La Fontana aniversează în curând cinci ani de la înființare. Cu această ocazie, reprezentanții La Fontana pregătesc un eveniment pe măsură, dedicat prietenilor, oaspeților și colaboratorilor care au fost alături în ultimii ani.

O degustare festivă va fi organizată în data de 21 iulie, de la ora 18.00, La Fontana.
„Vă mulțumim că ne-ați permis să vă fim alături în cele mai importante momente din viața dumneavoastă și am trăit împreună clipe de bucurie și sărbătoare. Acum, este rândul nostru să vă invităm să ne fiți alături la un eveniment care ne aduce mare bucurie în suflet și noi planuri de viitor. Restaurantul „La Fontana” împlinește cinci ani de existență, ani în care, cu drag și pricepere, am desfătat simțurile băimărenilor cu preparate alese, redefinind experiența culinară de calitate. Nu ne oprim aici!”, spune Adrian Moldovan pe evenimentul promovat pe pagina de socializare Facebook.
Cu ocazia degustării festive, suntem invitați să sărbătorim experiența, gândindu-ne la viitor. Cei prezenți se vor putea delecta bucuroși cu noi experiențe marca „La Fontana”, experiențe pentru ca viitoarele evenimente pe care le vom petrece aici să fie memorabile.Cei care doresc să fie prezenți la eveniment sunt rugați să confirme prezența la: Adriana- 0745 363 221;  Sergiu- 0756 211 098.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA