AcasăActualitateSocialDEFILARE INEDITĂ - Manechine cu vârste cuprinse între 9 luni și doi...

DEFILARE INEDITĂ – Manechine cu vârste cuprinse între 9 luni și doi ani au prezentat noua colecție de modă ”Beatrice”, semnată de Lorand Coza

DISTRIBUIȚI

O paradă de modă inedită, cu manechine cu vârste cuprinse între 9 luni și doi ani a avut loc joi, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, la un centru de joacă din Baia Mare.

Evenimentul ajuns la cea de-a III-a ediție a fost organizat de Marga Pîrvănoiu, medicul șef al Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, iar prin această acțiune, doctorul neonatolog a arătat că își dorește să aibă ”și o altfel de întâlnire” cu micuții pacienți, o întâlnire care să nu implice halate albe și spații medicale.

Screen Shot 2017-06-02 at 10.27.27
Ineditul acestei ediții a fost oferit de creatorul de modă, Lorand Coza. Acesta a prezentat ultima sa colecție, ”Beatrice”. Colecția poartă numele nepoatei sale, în vârstă de numai 1 an și două săptămâni. Micuța a fost și fost ultimul manechin intrat pe scenă, de mână cu unchiul ei.

”Micile vedete” au fost îndelung aplaudate de toți cei prezenți, întreaga paradă de modă făcând deliciul publicului.

Informații furnizate de către Biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Citește și: http://2.actualmm.ro/rusalii-duminica-loc-procesiunea-spre-sfanta-treime/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/fotbal-progresul-somcuta-mare-castigat-cupa-romaniei-maramures/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/tragedie-la-remecioara-barbat-mort-dupa-ce-s-izbit-cu-tractorul-de-un-copac/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA