AcasăActualitatePoliticDECLARAȚIA UNUI DEPUTAT – „Autostrăzile pot să mai aștepte (...) prioritățile PSD...

DECLARAȚIA UNUI DEPUTAT – „Autostrăzile pot să mai aștepte (…) prioritățile PSD sunt în acest moment salariile și pensiile”

DISTRIBUIȚI

DECLARAȚIA UNUI DEPUTAT  Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, recent, la Antena 3, că ”autostrăzile pot să mai aștepte în condițiile în care prioritățile PSD sunt în acest moment salariile și pensiile. În urmă cu două luni, soția deputatului social-democrat, Nicoleta Nicolicea, a fost numită șef de serviciu (resurse umane) în cadrul Transgaz. Soția lui Nicolicea a mai fost membru în Consiliul de Administrație al TVR și consilier la Cancelaria prim-ministrului Victor Ponta.

Investiţiile nu sunt prioritatea PSD, pentru că problema salariilor şi a pensiilor este mult mai gravă în România. Autostrăzile pot să mai aștepte”, a afirmat Nicolicea, care este și președintele comisiei juridice din Camera Deputaților.

În opinia deputatului, „priorităţile PSD sunt salariile si pensiile”.

Am ajuns în situaţia în care trebuie să ai grijă să nu moară bunica şi abia pe urmă să vezi ce bani ai ca să-ţi cumperi pantofi”, a fost una dintre explicaţiile liderului PSD, în replică la nedumerirea generată de declaraţia sa cu privire la autostrăzi. Recent, numele lui Eugen Nicolicea a apărut în spațiul public, după ce s-a aflat despre numirea soției sale într-un post la compania de stat Transgaz.

Consoarta deputatului Eugen Nicolicea, fostă jurnalistă, trebuie să se ocupe de unul dintre cele mai importante proiecte inginerești din ultimii ani. Este vorba despre un gazoduct care va costa peste jumătate de miliard de euro și va duce gazele naturale din Marea Neagră până la granița cu Marea Neagră.

După promovarea în cadrul companiei de stat Transgaz, soția deputatului Eugen Nicolicea se va ocupa de construirea până în 2020 a conductei care va transporta din Marea Neagră gaze naturale evaluate la 40 de miliarde euro. Investiția în gazoduct se ridică la 560 de milioane de euro, dintre care 180 de milioane fonduri europene.

Conform datelor primite de la reprezentanți ai Transgaz, Nicoleta Nicolicea și alte persoane din cadrul companiei vor supreveghea ca proiectul să fie realizat la timp în costurile impuse, de maximum 560 de milioane de euro.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA