AcasăEvenimentDeciziile Biroului Electoral Județean Maramureș trebuie respectate ! Vrem că Baia Mare...

Deciziile Biroului Electoral Județean Maramureș trebuie respectate ! Vrem că Baia Mare să redevină curată !

spot_img

DISTRIBUIȚI

Biroul Județean Electoral Maramureș a admis contestația depusă de Alianța electorală PSD-UNPR-PC Maramureș care, pe 27 octombrie a.c., a sesizat autoritățile privind abuzurile și ilegalitățile comise de reprezentanții ACL Maramureș. Astfel, s-a constat și de către BEJ că afișele și materialele electorale de promovare a candidatului Alianței Creștin Liberale nu prezintă nici editura care a efectuat tipărirea, nici entitatea care a comandat materialele electorale.

În ciuda deciziei BEJ Maramureș, bannerele și afișele ilegale cu care s-a împânzit abuziv județul Maramureș nu au fost date jos și nici înlocuite.

Solicităm public președintelui PNL Maramureș, Ovidiu Nemeș și președintelui PDL Maramureș, Mircea Man, coordonatorii campaniei electorale ACL în Maramureș, să înlăture de urgență afișajul ilegal cu care a fost împânzit județul nostru. Atât noi, cât și maramureșenii, vrem ca județul să redevină curat, apreciind că liderii locali ai ACL sfidează decizia autorităților și prevederile legii, disperați și conștienți că Klaus Iohannis a pierdut deja votul cetățenilor din Baia Mare, Maramureș și restul țării.

Totodată, solicităm public liderilor Alianței Creștin-Liberale Maramureș să respecte prevederile Legii 334/ 2006 și să facă publice atât cantitățile în care s-au comandat materiale electorale, cât și firmele care au executat această lucrare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA