AcasăActualitateDECIZII IMPORTANTE - Ștefan Pop, Dorel Mureșan și Radu Ardelean au primit...

DECIZII IMPORTANTE – Ștefan Pop, Dorel Mureșan și Radu Ardelean au primit mandat să facă ordine în Primăria Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Dorel Mureșan și Ștefan Pop au fost mandatați prin vot de către colegii lor din Coaliția pentru Baia Mare pentru a prelua atribuții de viceprimar. Decizia a fost luată astăzi, 27 ianuarie, prin vot, în cadrul Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare.

DECIZII IMPORTANTE Unul dintre cei doi va ocupa și funcția de primar interimar al municipiului Baia Mare, deciziile de numire urmând a fi validate și prin votul consilierilor locali la ședința de Consiliu Local din data de 31 ianuarie.

În cadrul Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare s-a mai decis prin vot ca Radu Ardelean să fie liderul consilierilor locali în cadrul Consiliului Local Baia Mare, la județ această responsabilitate revenindu-i lui Ioan Cheudan. Mai mult, reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare și-au manifestat dezacordul față de demisia din funcția de președinte a primarului ales, Cătălin Cherecheș, astfel că acesta a revenit pe postul de conducere.

Deciziile luate în ședința Adunării Generale au făcut referire și la reprezentanții organizației dar și la liderii cu care aceasta are relații de colaborare. Astfel,consilierul local Dan Grumaz a primit un avertisment  ultimativ din partea colegilor. Cherecheș a atras public atenția celor de la UDMR să respecte principiile colaborării cu Coaliția pentru Baia Mare având în vedere că dețin în acest moment, prin Noemi Vida, un post de viceprimar.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA