AcasăActualitateSocialDECIZIE ŞOC - Lovitură dură pentru fosta soţie a lui Condrea

DECIZIE ŞOC – Lovitură dură pentru fosta soţie a lui Condrea

DISTRIBUIȚI

DECIZIE ŞOC Decizie-bombă în cazul Condrea. Protecţia Copilului a finalizat ancheta în urmă cu puţin timp şi a hotărât că fosta soţie a afaceristului nu poate avea grijă singură de fetița celor doi.

DECIZIE ŞOC Protecţia Copilului a finalizat ancheta în cazul fetiţei lui Dan Condrea.

Timp de o lună de zile, inspectorii au audiat persoane din jurul copilei şi au verificat condiţiile în care trăieşte şi învaţă. Potrivit România TV, concluziile arată că fetiţa nu ar trebui să rămână alături de mama ei pentru că nu ar avea un mediu propice.

Un judecător este însă cel care trebuie să decidă la cine ajunge copilul. Concluziile trase de cei de la Protecţia Copilului au fost înaintate către Tribunalul Bucureşti. Este nevoie de o ordonanţă preşedinţială dată de un magistrat pentru a se stabili unde va creşte micuţa.

Ancheta celor de la Protecţia Copilul nu a fost lipsită de scandal. Asistenţii au fost chemaţi inclusiv la şcoală în ultima zi, chiar la serbare, după ce Laura Georgescu ar fi provocat acolo un scandalm pentru că nu a fost lăsată să ia copilul acasă. Probleme au fost şi acasă la fosta soţie a afaceristului care a refuzat să deschidă uşa celor de la Protecţia Copilului, iar aceştia au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul poliţiştilor pentru a putea pătrunde în locuinţă.

Uliana Ochinciuc, văduva fostului patron Hexi Pharma, a ales să vorbească în exclusivitate la România TVdupă înregistrările şoc cu fiica sa vitregă. Micuţa Magda a fost filmată de mama sa biologică, Laura Georgescu, în timp ce povestea despre bătăi şi rele tratamente pe care le-ar fi suferit în casa lui Condrea şi a Ulianei Ochinciuc.

Fetiţa lui Dan Condrea a povestit că a fost bătută de tatăl său şi de Uliana Ochinciuc. Aceasta din urmă a declarat, însă, la România TV, că nu s-au folosit niciodată de violenţă, ba chiar îngrijeau copii cu dragoste.

Mă certau, mă băteau că ziceau ca să am motiv să plâng. Mă băteau pe picioruşe şi în cap„, spunea fetiţa lui Condrea.

continuarea aici
sursa foto
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA