spot_img
Acasăsinucidere maramuresDECIZIE - Reclamă la Gucci, interzisă din cauza folosirii unui fotomodel nesănătos...

DECIZIE – Reclamă la Gucci, interzisă din cauza folosirii unui fotomodel nesănătos de slab

DISTRIBUIȚI

Imaginea cu o femeie care stă spijinită de un perete folosită de casa de modă Gucci pentru o reclamă a fost interzisă, din cauză că fotomodelul folosit este nesănătos de slab, arată independent.co.uk.

Reclama arăta un grup de fotomodele prezente la o petrecere într-o vilă de lângă orașul italian Florența, fiecare dintre fete purtând câte o piesă din colecția Gucci.

În varianta originală a reclamei, apăreau două fotomodele: una stătea pe o canapea de un galben aprins, purtând o fustă scurtă care îi arătau picioarele, iar cealaltă purta o rochie maxi și se sprijinea de un perete.

Cu toate acestea, ambele modele au fost ținta unor plângeri cum că reclama ar fi iresponsabilă pentru că promovează femei cu un fizic nesănătos.

Gucci a reacționat, susținând că reclama era destinată unui public mai în vârstă și mai sofisticat. Modelele erau slabe, dar nu li se vedeau oasele, iar hainele lor nu erau indecente.

Autoritatea care se ocupă de standardele reclamelor a intervenit, spunând că fotomodelul de pe canapea nu părea prea slab, dar că cel care se sprijinea de perete avea o siluetă nesănătos de subțire. Imaginea cu cea de-a doua femeie a fost etichetată drept iresponsabilă și interzisă uzului ulterior.

Reclamă la Gucci, interzisă din cauza folosirii unui fotomodel nesănătos de slab

B1.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA