AcasăActualitatePoliticDECIZIE - PSD anulează şedința BPN de la Vişeu de Sus

DECIZIE – PSD anulează şedința BPN de la Vişeu de Sus

DISTRIBUIȚI

În semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte în Bucureşti, conducerea Partidului Social Democrat a decis anularea şedinţei Biroului Permanent Național, anunţată pentru sâmbătă, la ora 11,00, la Vişeu de Sus, Maramureş, anunţă un comunicat PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvării victimelor incendiului din Capitală să acţioneze rapid şi eficient.
„În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost răniţi oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică sunt la spital sau nu mai sunt deloc. E un eveniment trist pentru întreaga ţară, e un moment greu pentru noi toţi. Sunt alături de familiile celor pierduţi, îmi exprim compasiunea faţă de cei răniţi. Suferinţa lor ne afectează pe toţi. Îi asigur pe toţi cei care suferă ca nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine, pentru ca Guvernul şi celelalte autorităţi care au responsabilitatea salvării oamenilor să acţioneze rapid şi eficient”, a scris Dragnea, sâmbătă dimineaţă, pe Facebook.

În cursul dimineţii, şi PNL a anunţat anularea marşului de protest anunţat a se desfăşura sâmbătă, începând cu ora 11,00, în Capitală.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA