AcasăAdministrațieDECIZIE OFICIALĂ - Carantină prelungită în localitățile Groși și Satu Nou de...

DECIZIE OFICIALĂ – Carantină prelungită în localitățile Groși și Satu Nou de Jos

DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis în această dimineață (ora 5:30) un comunicat oficial prin care se aduce la cunoștința publicului faptul că s-a prelungit carantina zonală în localitățile Groși și Satu Nou de Jos.

Măsura intră în vigoare azi, 16 noiembrie, de la ora 8:00 și va dura 14 zile.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a primit Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr.4659942/2020, privind prelungirea măsurii de carantină zonală, pentru o perioadă de 14 zile, începând de astăzi, 16 noiembrie a.c.,, ora 08.00, pentru localitățile Groși și Satu Nou de Jos, a declarat președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur. Prin Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 4659942/2020, Secretar de Stat Dr. Raed Arafat sunt menținute responsabilitățile și măsurile inițiale de sănătate publică în scopul prevenirii, limitării și răspândirii infecției COVID-19”, se arată în comunicatul CJSU Maramureș.

Declarația pe propria răspundere de care vor avea nevoie cetățenii pentru a ieși din gospodării, o puteți descărca AICI.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA