Acasăsinucidere maramuresDECIZIE - Justiția americană desemnează un mandatar pentru a administra succesiunea lui...

DECIZIE – Justiția americană desemnează un mandatar pentru a administra succesiunea lui Prince

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un judecător american a numit miercuri un mandatar însărcinat cu administrarea bunurilor lui Prince, cum a cerut sora acestuia după decesul subit al cântărețului, vedetă pop cu milioane de albume vândute în întreaga lume și care care a murit subit la 27 de ani joia trecută fără să lase testament.

Un magistrat din Minnesota a însărcinat firma de gestionare a activelor, Bremer Trust, ca mandatar pentru a administra în următoarele șase luni bunurile lui Prince, originar din acest stat din nordul SUA, potrivit documentelor juridice consultate de AFP. Mandatul va fi întrerupt înainte de termen dacă în acest răstimp va fi desemnat un executor testamentar, a declarat judecătorul Kevin Eide.

Magistratul a răspuns astfel cererii surorii lui Prince, Tyka Nelson, care marți ceruse în justiție alegerea acestui fond ca mandatar provizoriu, având în vedere că filiala acestuia, banca Bremer, s-a ocupat de afacerile lui Prince timp de mai mulți ani.

Prince Rogers Nelson, unul dintre artiștii cei mai prolifici și celebri ai generației sale, nu avea copii și nici părinți în viață. Tyka Nelson este singura lui soră, alături de alți cinci frați vitregi care au fost desemnați toți moștenitori cu drepturi egale a averii cântărețului, potrivit legilor din statul Minnesota.

Fondul Bremer Trust va fi însărcinat să elucideze dacă există și alți moștenitori și să administreze averea cântărețului care încă nu a fost estimată. Potrivit site-ului specializat în finanțe, Celebrity Net Worth, averea cântărețului s-ar cifra la circa 300 de milioane de dolari.

Moștenitorii săi vor decide ce vor face și cu comorile aflate în proprietatea sa din Paisley Park, unde se spune că ar exista zeci de albume nelansate. Prince a lansat 39 de albume de studio, alături de peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA