Acasăoameni noiDECIZIE ÎN PARLAMENT – Imnul național se va intona doar la finalul...

DECIZIE ÎN PARLAMENT – Imnul național se va intona doar la finalul competițiilor sportive naționale

DISTRIBUIȚI

DECIZIE ÎN PARLAMENT  Deputaţii din Comisia juridică au adoptat, marţi, un proiect de lege care prevede intonarea imnului pe stadioane şi la alte baze sportive, cu prilejul desfăşurării competiţiilor sportive oficiale de nivel naţional, la finala unei competiţii sau, după caz, la turneul final.

„Imnul naţional al României se intonează şi pe stadioane şi la alte baze sportive, cu ocazia desfăşurării competiţiilor sportive oficiale de nivel naţional doar la finala unei competiţii sau, după caz, la turneul final, pentru toate categoriile de vârstă”, potrivit iniţiativei legislative care completează articolul 10 din legea nr.75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice.

Proiectul de lege a fost semnat de liderul PSD Liviu Dragnea, de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea şi de actualul primar al Capitalei, senator la acea vreme, Gabriela Firea. În rândul semnatarilor se regăsesc şi social-democraţii Florin Iordache, Marina Neacşu, Florin Pâslaru şi Mihai Fifor.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA