AcasăActualitateDECIZIE FINALĂ - Șoferul BMW-ului care a spulberat doi tineri în accidentul...

DECIZIE FINALĂ – Șoferul BMW-ului care a spulberat doi tineri în accidentul de la Vivo Mall, rămâne în arest preventiv

DISTRIBUIȚI

Au trecut câteva zile de la decizia Judecătoriei Baia Mare de a-l plasa sub control judiciar pe șoferul de 20 de ani care, în urmă cu câteva luni, a spulberat doi tineri într-o stație de autobuz de la Vivo Mall. În urma accidentului, o victimă a decedat iar cealaltă a rămas fără un picior.

Atunci, judecătorul instanței băimărene a dat curs cererii avocatei tânărului de a-l plasa sub control judiciar, dintr-un motiv care a “aprins” opinia publică. Avocata șoferului a susținut că, deși în urma accidentului o persoană a murit, viața clientului său trebuie să meargă mai departe, acesta dorind să meargă la… facultate.

Procurorii băimăreni au contestat măsura la Tribunalul Maramureș, acesta din urmă desființând complet hotărârea dată de instanța inferioară și prelungind-ui tânărului arestul preventiv cu încă 30 de zile.

Ce se arată în soluția Tribunalului Maramureș

Solutia pe scurt: Inch.pen. nr. 112/CCP/21.09.2021-Admite contestaţia formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA BAIA MARE împotriva încheierii penale nr. 2546 din data de 15 septembrie 2021, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Baia Mare în dosarul nr. 7931/182/2021/a1.3, pe care o desfiinţează în întregime şi, în consecinţă: Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul O.V.F. trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă prevăzută de art. 192 alin. 2 Cod penal şi vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 196 alin. 2, 3 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, şi menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de acesta pe următoarele 30 de zile.În temeiul art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, 21 septembrie 2021.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA