spot_img
Acasăsinucidere maramuresDECIZIE EXTREMĂ - Ilie Năstase are interzis la Wimbledon

DECIZIE EXTREMĂ – Ilie Năstase are interzis la Wimbledon

DISTRIBUIȚI

DECIZIE EXTREMĂ Organizatorii turneului de la Wimbledon au luat o decizie extemă în cazul lui Ilie Năstase. Potrivit The Telegraph, cei care asigură securitatea au primit imagini cu fostul tenisman român pentru a nu-i permite accesul acestuia la turneu nici în calitate de spectator.

Decizia vine în urma „izbucnirilor grosolane” pe care Năstase le-a avut la începutul acestui an, la întâlnirea de Fed Cup de la Mamamia dintre România şi Marea Britanie, conform Observator.

Ulterior acestui incident, Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat pe Ilie Năstase, astfel că el nu mai are acces la competiţiile ITF.

„Comisia ITF a decis suspendarea provizorie a lui Ilie Năstase, conform regulamentelor ITF, pentru încălcarea regulilor la întâlnirea de Fed Cup de la Constanţa.

Conform suspendării provizorii, Năstase nu poate participa la Fed Cup în nicio calitate, cu efect imediat, şi nu va avea acces şi nu va primi acreditare la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup.

Ancheta comisiei continuă. Pe durata anchetei nu se vor mai face alte comentarii”, se arăta în comunicatul ITF, din 23 aprilie.

ITF i-a ridicat, la 22 aprilie, acreditarea lui Ilie Năstase, după ce a avut un conflict cu arbitrii, cu Johanna Konta şi cu căpitanul-nejucător Anne Keothavong.

El nu a mai fost căpitanul echipei României şi a fost obligat să părăsească arena unde s-a desfăşurat întâlnirea cu Marea Britanie.

Din cauza incidentelor de la Mamaia, Ilie Năstase nu a primit acreditare la turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon.

The Telegraph scrie că agenţii de pază de la All England Club au primit fotografii cu Ilie Năstase pentru a-l opri pe acesta la intrarea în complex și pentru a nu-i permite să asiste la meciuri.

Un purtător de cuvânt de la Wimbledon a şi confirmat faptul că agenții de securitate vor ști exact cum arată fostul jucător de tenis.

Ilie Năstase nu a primit acreditare nici la Roland Garros, dar i s-a permis accesul ca spectator.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA