AcasăEvenimentDeces Recea: Poliţia va intensifica controalele, Primăria va monta indicatoare cu lămpi...

Deces Recea: Poliţia va intensifica controalele, Primăria va monta indicatoare cu lămpi LED de culoare galbenă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Localnicii din Recea au ieşit în ultimele 2 zile în stradă pentru a cere autorităţilor locale şi Poliţiei luarea unor măsuri pentru a stopa moartea unor oameni nevinovaţi pe drumul Naţional 1C, a căror singură vină este că s-au aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Se pare că aceste mişcări de  protest dau şi rezultate, con ducerea Inspectoratului de  Poliţie al judeţului anunţând că va intesifica controalele în zonă, asta pentru a-i descuraja pe şoferii vitezomani.
Mai mult decât atât, oficialii IPJ Maramureş dau asigurări că pentru a asigura o mai bună vizibilitate a trecerii respective (cea unde a avut loc accidentul soldat cu moartea unei  fete de 16 ani în 25 ianuarie), s-au întreprins demersurile legale şi, în cel mai scurt timp posibil, Primăria Recea va monta indicatoare reflectorizante echipate cu lampi LED de culoare galbenă intermitentă.

sursa foto: facebook.com

„În vederea reducerii  riscului de victimizare a populaţiei prin accidente de circulatie, în zonă vor fi intensificate activităţile de supraveghere şi control al traficului rutier, acţiunile coercitive urmând a fi completate de activităţi de prevenţie prin educaţie, în cadrul  campaniei educaţionale “Alege viaţa!”.
Inspectoratul de Politie al Judeţului Maramureş foloseşte şi acest prilej pentru a vă mulţumi pentru sprijinul acordat în vederea conştientizării populaţiei asupra consecintelor nefaste ale nerespectării regulilor de circulaţie”, au anunţat oficialii IPJ  Maramureş.

CITESTE AICI MESAJELE CUTREMURATOARE DUPA CE S-A AFLAT CA TANARA A DECEDAT

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENT

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA