spot_img
AcasăEvenimentSportDEBUT CU STÂNGUL – Știința Explorări a pierdut acasă în fața campioanei...

DEBUT CU STÂNGUL – Știința Explorări a pierdut acasă în fața campioanei României

DISTRIBUIȚI

DEBUT CU STÂNGUL pentru Știința Explorări în noua ediție de campionat. Băimărenii au pierdut fără drept de apel primele două seturi în fața campioanei României, din cauza preluării extrem de nesigure și a serviciilor irosite cu prea mare lejeritate.

Băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop s-au trezit abia în setul al treilea, pe care l-au și câtigat datorită jocului bun prestat pe centru și a eficienței lui Gabriel Cherbeleață. Setul al 4-lea, care avea să fie și ultimul, a stat sub semnul echilibrului până la final, fiind adjudecat la limită de craioveni.

Explorări nu a făcut un joc strălucit, dar băimărenii sunt total îndreptățiți să reclame deciziile luate de cei doi arbitri în momentele decisive ale ultimului set.

8554737323

Dănuț Pascu (antrenor principal SCMU Craiova): A fost un meci tipic începutului de campionat, când echipele nu-și cunosc încă foarte bine potențialul. A contat foarte mult faptul că am luat rapid primele două seturi, iar mai apoi experința superioară a jucătorilor mei și-a spus cuvântul. N-am discutat cu Stelian Moculescu despre echipa națională cu ocazia acestei partide. L-am văzut în sală, dar fiecare cu treaba lui.

Mihai Coasă (căpitan Știința Explorări): Avem un început greu de campionat și trebuie să ne revenim cât mai rapid după această înfrângere, pentru că marți avem un meci la fel de dificil cu CSVM Zalău. În acest joc am comis prea multe erori neforțate.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Am pierdut un joc foarte dificil disputat în compania unei echipe solide. Cu puțin noroc, ca să nu spun altceva, puteam ajunge însă în setul decisiv, în care niciodată nu se știe ce se poate întâmpla.

1477878w38

Știința Explorări Baia Mare – SCMU Craiova 1-3 (-16, -18, 22, -23)

Explorări: Kaszap 2p, Kovacs 1p, Coasă 10p, Lupu 9p, Didorciuc 9p, Țuțea 1p, Domingos (libero). Au mai jucat: Râpeanu, Cherbeleață 18p, Sushko 3p. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

SCMU Craiova: Bartha 1p, Lică 22p, Stulenko 9p, Olteanu 7p, Ene 14p, Suson 12p, Mărieș (libero). Au mai jucat: Keller 2p, Bala 3p, Georgescu. Antrenori: Dănuț Pascu și Claudiu Mitru.

Au arbitrat: Darius Meșca (Ploiești) și Ionuț Buciu (Zalău). Observator FRV: Ioan Buhățel (Dej).

Marți, de la ora 18, Știința Explorări va avea de susținut un nou examen extrem de dificil pe teren propriu, în compania vicecampioanei CSVM Zalău.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA